Nunumai

Salut! Din septembrie 2012 m-am mutat. Vă aștept pe nunumaifotografii.ro

duminică, 4 ianuarie 2009

E.T. a murit!

Vazuram, fraticule, si o catedrala - Salisbury Cathedral.
In turn nu ne-am urcat ca era tarziu ... si nici fotografii nu prea facui ca nu era lumina buna - asa credeam pana am vazut pozele Herminei.



... si de aici cad sfintii dupa cum se vede ...

... Duhul Sfant - (The Holy Ghost?) - nu era reprezentat mai nene ca porumbel?
Masonii astia l-au facut vultur ... ce-or fi vrut sa zica?!


... In Catedrala e si un loc special de dat cu capul, pentru cei ce cantau fals in corul bisericii ... S-a tocit tare de atata pricepere a nefericitilor cantareti!

Catedrala e tapetata pe podea si pereti cu diverse morminte ale celor care au cotizat suficient pentru a merita cinstea si onoarea sa le fie calcate in picioare blazoanele cu balauri, echer si compas.
Tare dezamagit am fost cand am zarit, printe multele pietre funerare de aici pe cea de mai jos - fara epitaf, blazon si statuie, doar initialele defunctului ...
E.T. e mort!






Printre multele, foarte multele ornamente intalnite in catedrala, printre multele simboluri crestine, poate fi observata des reprezentarea unui zeu pagan -Greenman, cel cu fata din frunze - il puteti vedea aici in triunghiul central.
Pentru unii reprezentari de genul acesta sunt indicii ale conspiratiei masonice (active si la 1200 cand a fost construita catedrala asta?) care plasa simboluri pagane specifice pentru a descarca de incarcatura sacra maretele edificii.
Pentru altii sunt doar dovezi ale faptului ca in acele vremuri credinta crestina, pentru a fi mai usor asimilata, absorbea si elemente de credinta ce nu aveau de-a face cu dogmele stabilite de capii bisericii.
Poate constructorii aia si cei ce ii plateau nu stiau bine, cum nu stiu nici azi multi, in ce trebuie sa crezi ca sa te dovedesti a fi crestin adevarat. Pamantul o mai fi plat?

Ciudatenii pot fi vazute prin biserici si nu numai, iar in tara-leagan al masoneriei cu atat mai mult ... va urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.