Nunumai

Salut! Din septembrie 2012 m-am mutat. Vă aștept pe nunumaifotografii.ro

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Who do you want to call today?

Toata lumea vorbeste de Siri ... Big deal! iPhone are acum un asistent vocal care iti raspunde la intrebari, iti face sugestii si daca o injuri iti zice "Ba pe-a mă-tii!"

Asta nu-i nimic mai nene.
Eu am un Motorola Milestone care de o luna are il el o entitate cu vointa proprie.
Cum adica ce stie sa faca?

Daca am avut telefonul stins, cand il pornesc isi scrie el codul PIN, sau tasteaza aiurea un sir de cifre (ceva de genul 63547234645734534627457) si apoi apeleaza singur acest numar ca emergency call. Zic slava Domnului ca nu stie sa scrie inca 112, ca ma alegeam cu amenda pentru apelare abuziva.

Si asta nu-i nimic.
Deschide aplicatii la intamplare ... porneste si opreste singur Bluetooth, GPS si WiFi ...
Sublim a fost cand eram in Braila si am deschis iGo ca sa gasec Strada Vapoarelor ... A cautat inutil strada Vajkhlsdgndjgpoarelor si apoi nus'ce a facut la harta de m-am lasat de navigare GPS de pe telefon.

Si ca sa nu ma deranjeze doar pe mine, entitatea asta ce-mi poseda telefonul s-a dovedit priceputa si la apelarea persoanelor din lista de favoriti, ori din cea a ultimelor apeluri.
Si tot sunand favoriti a ajuns sa apeleze si un bun prieten plecat in UK ...

De ceva timp nu mai pot nici macar sa opresc apelul, ma rog de interlocutori sa inchida ei, caci altfel ar trebui sa scot bateria ... :((

Azi insa a fost ... sublim!
M-am hotarat sa rezolv problema si sa ma interesez la service cand pot  aduce pacientul pentru exorcizare.
Si pentru ca voiam sa sun numerele de telefon ale celor de la service, ce s-a gandit fiara ... ia sa-i trag teapa ... si uite asa am ajuns sa apelez Adriane, Ane si Alexandre in loc de ce ma chinuiam eu sa tastez.
Cum e sa-ti suni tatal si sa-i zici: "Scuza-ma tati , nu voiam sa te sun! Ce mai faci?!" 
Apoi a trebuit sa aflu numarul de telefon al cuiva si am sunat vreo cinci ... nu a raspuns nimeni. Tocmai acum, cand sun intentionat ... ca'n povestea cu Petrica si lupul.
Anyway ... daca aveam alta stare de spirit azi era bucatele, dar a avut noroc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.