Nunumai

Salut! Din septembrie 2012 m-am mutat. Vă aștept pe nunumaifotografii.ro

marți, 30 iunie 2009

Galbene








... si de la tuburile astea m-am ales cu praf pe senzor ... :( dupa cum se vede.

luni, 29 iunie 2009

Soparla

Cica daca montezi niste tuburi intre obiectiv si aparatul foto daca faci poze la o soparla ar iesi cam asa:

duminică, 28 iunie 2009

Papadie

Papadia paduchioasa ... doar asa, ca un teaser:


Un fel de "Gasiti cele 16 deosebiri intre cele doua imagini!"

vineri, 26 iunie 2009

Mamma mia!

Suuuper!
Un frumos si dulce omagiu adus celor de la ABBA.

... singurul lucru ciudat e sa-l vezi pe macho-ul Pierce Brosnan jucand rolul de barbat sensibil si afectat ... cantand "S.O.S."!

De la munte






in plus am vazut Biserica din Harman:

si Pelesul:

marți, 23 iunie 2009

Scufita Rosie

La politie vine o babuta ...
- Ce vrei mamaie?
- Am venit sa reclam un viol, maica!
- Teribil! Cum s-a intamplat?
- Pai cum mergeam eu incet spre casa de la un spectacol, s-au repezit la mine trei handralai muschiulosi si ... etc (perversilor, doar nu va asteptati sa scriu aici tot ce a povestit babutsa 20 de minute, cu lux de amanunte?!).
- Vai ce experienta groaznica. Ce nenorociti! Unde si cand s-a intamplat totul?
- In spatele Ateneului Roman, in timpul razboiului, pe 14 aprilie 1941, de la ora 21:35 pana la ora 23:55! - zice babuta.
- Pai cum ... Si de ce-ai venit mamaie sa spui asta abia acum?
- Eh, eu am tot venit sa povestesc de atunci ... Pentru ca imi place sa-mi amintesc!

Rasfoind cateva carti de psihologie in ultima vreme mi-am zis sa-mi dau si eu cu parerea, ca tot romanul care se pricepe la orice ...

In primul rand mi-e clar acum, toti psihologii astia vestiti erau cam sariti, mai nene! Cica Freud, de exemplu, avea o mamica vitrega tinerica de care se simtea atras, avea vise ciudate cu umbrele, trabucuri si alte obiecte lungi ... i-ar cam fi dat in cap lui tac-su de ce elan erotic il apuca uneori ... Si asa, din fantasmele si frustrarile proprii, a descoperit omul complexul lui Oedip si a inventat psihanaliza.


Dupa parerea acestor psihologi dereglati nici personajele din povestile copilariei noastre nu sunt prea sanatoase ... Pentru Scufita Rosie de exemplu, experienta din poveste a fost una ce i-a marcat viata. Isi doreste de atunci s-o retraiasca si se tot plimba singurica prin padure si acum, doar-doar s-o mai intalni cu lupul cel rau; din pacate a avut parte doar de lupi tineri si nepriceputi cu care a trait experiente deloc comparabile cu cele din poveste ... Au iesit doar bancuri! Il stiti pe acela cu Scufita Rosie si Scufita Verde?
Bunica-sa era o dama dornica de aventura. De aceea s-a si mutat in casa din padure, intr-un mediu plin de fioroase animale: ursi, lupi, rasi, iepuri ... Abia astepta sa o remarce cineva!

Mama fetei isi dorea in subconstientu' lu' mintea ei, ca biata Scufita Rosie sa o pateasca si astfel sa aiba si ea ceva dramatic de povestit, cand se intalneste la o cafea, cu mama vitrega a Cenusaresei si cu cea a Albei ca Zapada ..."Auzi tu, nici prin padure nu te mai poti plimba in siguranta in ziua de azi. Ce vremuri!"

Vanatorul e un sadic caruia ii place sa chinuie animale, defuland astfel frustrarile rezultate din tragicele experiente ale copilariei sale.

Iar lupul, cel care e adevarata victima in povestea asta, a ramas pe viata cu pietre la stomac si s-a ferit de atunci de fete ce se plimba sigure prin padure ... Probabil ca a devenit homosexual.

Cat despre noi, care ne credem normali ...

Dar am scris suficient pentru azi.
Va urma!

luni, 22 iunie 2009

Fluturi






Da, stiu, are aripi si zboara dar nu e fluture ...

Floricele



duminică, 21 iunie 2009

Myosotis alpina

Un fel de nu-mă-uita:

RGB





sâmbătă, 20 iunie 2009

Caustice

Cateva poze caustice:



joi, 11 iunie 2009

Si eu pot fi politician

Evident ca nu am votat!
M-am saturat sa votez contra.
Si vezi dom'le, pen'ca nu m-am dus eu la vot a intrat "maimuta electrocutata" in parlamentul european. Eu sunt de vina pentru ca au ajuns europarlamentari Vadim, Gigi, EBa ...!
Vai cat ma intristeaza acest adevar ...

Si care eminent politician roman nu a ajuns la Brusel din cauza mea?
Pe cine puteam trimite in locul lor, bai nene?
Un alt cersetor electoral?

Italienii au votat-o pe Ciociolina. Mi se pare normal. Era o candidata care nu a ascuns nimic din ce a facut in viata. Pai daca da dovada de atata transparenta cum sa nu o votezi?

Am citit prin presa si pana la urma am si vazut filmul cu politicianul nostru transparent - domnu' ex-ministru Paul Pacuraru, care isi expune "clopotelul" la webcam, sa-si arate omu' valoarea si barbatia. Un veritabil politician de mana dreapta ... nu?! El este candidatul ideal, pe el trebuia sa-l trimitem in Europa!

Iar Academia Catavencu cica a facut o campanie pentru a mobiliza electoratu' ... pe mine m-ar fi convins inca o data sa votez cu Nimeni pentru ca eu nu vad nicio diferenta intre candidatii Academiei si cei ce "ne reprezinta" acum in Parlamentul European, sau cei care ne-ar fi putut reprezenta, daca noi - aia responsabilii - am fi venit la vot.

Candidatul Gigi ... i-auzi aici:



Candidatul Perpedos (atentie la buzunare):